Kategorijos
🍽️
Pietūs
Atraskite geriausius pietūs receptus. Skanūs ir lengvi pietūs patiekalai su nuotraukomis ir detaliais gaminimo instrukcijomis.
16 iš 33 receptaiKategorija: 1 lygis
Trukmė

⏱️ 25 min
👥 4 porcijos
Kreminiai Makaronai su Špinatais, Maskarpone ir Parmezanu – Greita ir Skani Vakarienė!
Tagliatelle (plokščių makaronų) arba spagečiųAlyvuogių aliejausSviesto
⏱️ 20 min
👥 4 porcijos
Spagečiai su Pomidorų, Gražgarsčių ir Alyvuogių Padažu
SpagečiųVidutinio dydžio prinokusių pomidorųŠviežių bazilikų

⏱️ 60 min
👥 4 porcijos
Traškus Kijevo kotletas su sviestu ir žolelėmis
Vištienos filėČesnako skiltelėKrapų šakelė

⏱️ 60 min
👥 4 porcijos
Sultinga vištiena su raudonomis paprikomis ir grietinės padažu
ViščiukasSvogūnaiČesnako skiltelės

⏱️ 80 min
👥 4 porcijos
Traškūs vištienos sparneliai
Viščiukų sparneliaiRozmarino šakelėČesnako skiltelės

⏱️ 40 min
👥 4 porcijos
Portugališka vištiena su aitriosiomis paprikomis ir alyvuogėmis
Vištienos filėČesnako skiltelėsAitriųjų paprikų

⏱️ 90 min
👥 6 porcijos
Kopūstų suktinukai jogurto padaže (Sarmi)
VeršienaKiaulienaSvogūnų laiškai

⏱️ 300 min
👥 6 porcijos
Klasikinis prancūziškas trosškinys kasuletas
Baltosios pupelėsAntienos arba žąsies mėsaAntienos arba žąsų riebalai

⏱️ 45 min
👥 4 porcijos
Kalzonas su Sūriu ir Dešra
Rikotos sūrisMocarelos sūrisRaudonėlis

⏱️ 210 min
👥 6 porcijos
Bizonas graikiškai - su Viduržemio jūros aromatais
BizonasSvogūnaiSaliero stiebas

⏱️ 75 min
👥 3 porcijos
Bibimbap su daržovėmis ir jautiena
MorkosSezamų aliejusMaltos sezamų sėklos

⏱️ 50 min
👥 2 porcijos
Bhuna Khichuri - Bengalų ryžiai ir lęšiai
RyžiaiŽalieji arba raudonieji lęšiaiSviestas

⏱️ 35 min
👥 4 porcijos
Jautienos Stir-Fry su daržovėmis
JautienaDruskaJuodieji pipirai

⏱️ 20 min
👥 4 porcijos
Bazinės indiškas pomidorų padažas
PomidoraiSvogūnasGhi

⏱️ 60 min
👥 8 porcijos
Kepta Ziti su Sūriu
Ziti makaronaiMarinaros padažasTarkuota mozzarella

⏱️ 90 min
👥 6 porcijos
Banga sriuba – tradicinė Nigerijos palmių riešutų sriuba
Palmių riešutai arba konservuotas palmių riešutų ekstraktasĮvairi mėsa (jautiena, ožkiena, skrandis)Džiovinta žuvis