
Koleslavo klasikiniai kopūstai su majonezu
Gaivios ir traškios kopūstų salotos su majonezu, puikiai tinkančios kaip garnyras prie įvairių patiekalų. Šios salotos lengvai paruošiamos ir leidžia eksperimentuoti su įvairiomis daržovėmis.
Ingredientai
* Pagrindiniai ingredientai
Patarimai
Galite naudoti Savojos kopūstą vietoje baltojo kopūsto.
Pridėkite tarkuotų morkų ar paprikų, kad salotos būtų spalvingesnės.
Norėdami suteikti salotoms saldumo, įpilkite iki 2 šaukštų cukraus.
Patarimai
Galite naudoti Savojos kopūstą vietoje baltojo kopūsto.
Pridėkite tarkuotų morkų ar paprikų, kad salotos būtų spalvingesnės.
Norėdami suteikti salotoms saldumo, įpilkite iki 2 šaukštų cukraus.
Gaminimo instrukcijos
- 1
Jei naudojate obuolių sidro actą, sumaišykite jį su majonezu, kad gautumėte vienalytę masę.
- 2
Susmulkinkite arba supjaustykite kopūstą, kaip jums patinka – stambiai arba smulkiai.
- 3
Dideliame dubenyje sumaišykite kopūstą ir svogūną su majonezu.
- 4
Palikite salotas pastovėti, kad skoniai susijungtų, bent 20 minučių, bet bus skaniau, jei laikysite bent valandą.
Šis receptas yra lietuviška originalaus Wikibooks turinio versija. Tekste atlikti vertimo ir redakciniai pakeitimai.
Recepto autorius: 70.39.98.223 ir bendraautoriai
Šaltinis: Wikibooks
Turinys licencijuotas pagal Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC BY-SA 4.0) licenciją. Naudojant šį turinį, būtina nurodyti autorių, pateikti nuorodą į licenciją ir laikytis jos reikalavimų.
Nuotrauka: Rainer Zenz (profilis)
Šaltinis: Wikimedia Commons
Licencija: CC BY-SA 2.0
Nuotraukos dydis ir formatas galėjo būti optimiztuotas.
Daugiau informacijos čia