Ragaujam.lt
Au Jus sumuštinis su sultinga jautiena ir prancūziškomis bandelėmis

Au Jus sumuštinis – amerikietiškas jautienos delikatesas

Au Jus sumuštinis – klasikinis amerikietiškas patiekalas su sultinga jautiena ir prancūziškomis bandelėmis. Idealiai tinka sotriems pietums ar vakarienei.

Įvertinkite receptą
🕒360 min
👥4 porcijos
📊lengvas

Ingredientai

Miltai*
3 šaukštai
Jautiena*
kiekis pagal poreikį
Jautienos sultinio kubelis*
1 vnt.
Prancūziška svogūnų sriuba*
470 ml
Sviestas*
250 g
Alaus
470 ml
Prieskoniai
pagal skonį
Prancūziškos bandelės*
4 vnt.

* Pagrindiniai ingredientai

Patarimai

  • Bandelės prieš dedant jautieną gali būti paskrudintos ir pateptos sviestu – taip sumuštinis bus dar skanesnis.

  • Galite naudoti kitą mėsą, pvz., avieną, kiaulieną ar kalakutieną, kad paįvairintumėte receptą.

  • Pridėkite sūrį, krienų ar garstyčių padažo, kad sumuštinis būtų dar aromatingesnis.

Gaminimo instrukcijos

  1. 1

    Sujunkite visus ingredientus, išskyrus bandeles, lėto virimo puode. Troškinkite bent 6 valandas, kol jautiena taps sultinga ir minkšta.

  2. 2

    Perpjaukite bandeles ir įdėkite į jas sultingą jautieną.

  3. 3

    Patiekite sumuštinius su padažu šone arba panardinkite į padažą prieš valgant, kad jie būtų ypač sultingi.

Šis receptas yra lietuviška originalaus Wikibooks turinio versija. Tekste atlikti vertimo ir redakciniai pakeitimai.

Recepto autorius: Gentgeen ir bendraautoriai

Šaltinis: Wikibooks

Turinys licencijuotas pagal Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC BY-SA 4.0) licenciją. Naudojant šį turinį, būtina nurodyti autorių, pateikti nuorodą į licenciją ir laikytis jos reikalavimų.

Nuotrauka: Vranak (profilis)

Šaltinis: Wikimedia Commons

Licencija: CC BY-SA 3.0

Nuotraukos dydis ir formatas galėjo būti optimiztuotas.

Daugiau informacijos čia