
Barbekiu padažas I – paprastas ir skanus
Šis paprastas barbekiu padažas puikiai tinka kasdieniams patiekalams, net su likusiais mėsos gabalėliais. Dera su ryžiais, soda ar garintomis daržovėmis.
Ingredientai
* Pagrindiniai ingredientai
Patarimai
Galite pridėti 5 ml svogūnų miltelių arba aromatinių žolelių, pavyzdžiui, čiobrelių ar rozmarino.
Jei naudosite ryžių actą, sumažinkite baltojo acto kiekį iki 30 ml.
Patarimai
Galite pridėti 5 ml svogūnų miltelių arba aromatinių žolelių, pavyzdžiui, čiobrelių ar rozmarino.
Jei naudosite ryžių actą, sumažinkite baltojo acto kiekį iki 30 ml.
Gaminimo instrukcijos
- 1
Visus ingredientus sudėkite į puodą ir gerai išmaišykite.
- 2
Leiskite padažui virti ant mažos ugnies apie 30 minučių, retkarčiais pamaišant.
Šis receptas yra lietuviška originalaus Wikibooks turinio versija. Tekste atlikti vertimo ir redakciniai pakeitimai.
Recepto autorius: AlbertCahalan
Šaltinis: Wikibooks
Turinys licencijuotas pagal Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC BY-SA 4.0) licenciją. Naudojant šį turinį, būtina nurodyti autorių, pateikti nuorodą į licenciją ir laikytis jos reikalavimų.
Nuotrauka: QuickQuokka (profilis)
Šaltinis: Wikimedia Commons
Licencija: CC0
Nuotraukos dydis ir formatas galėjo būti optimiztuotas.
Daugiau informacijos čia