
Bazinės indiškas pomidorų padažas
Tradicinis indiškas pomidorų padažas, puikiai tinkantis su įvairiomis daržovėmis, virtais kiaušiniais, paneer ar vištiena. Dažnai vadinamas „kariu“.
Ingredientai
* Pagrindiniai ingredientai
Patarimai
Galite naudoti kokosų aliejų vietoj ghi, jei norite veganinio varianto.
Šis padažas puikiai tinka su ryžiais arba naan duona.
Patarimai
Galite naudoti kokosų aliejų vietoj ghi, jei norite veganinio varianto.
Šis padažas puikiai tinka su ryžiais arba naan duona.
Gaminimo instrukcijos
- 1
Kaitinkite ghi keptuvėje ir apkepkite svogūnus, kol jie pradeda ruduoti.
- 2
Įdėkite imbierą, česnaką ir prieskonių miltelius. Gerai išmaišykite.
- 3
Įdėkite pomidorus ir druską pagal skonį. Uždenkite ir troškinkite ant vidutinės ugnies 10 minučių.
Šis receptas yra lietuviška originalaus Wikibooks turinio versija. Tekste atlikti vertimo ir redakciniai pakeitimai.
Recepto autorius: Paulcox ir bendraautoriai
Šaltinis: Wikibooks
Turinys licencijuotas pagal Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC BY-SA 4.0) licenciją. Naudojant šį turinį, būtina nurodyti autorių, pateikti nuorodą į licenciją ir laikytis jos reikalavimų.
Nuotrauka: Shashimangu (profilis)
Šaltinis: Wikimedia Commons
Licencija: CC BY-SA 4.0
Nuotraukos dydis ir formatas galėjo būti optimiztuotas.
Daugiau informacijos čia