Ragaujam.lt
Binagoongan patiekalas su krevetėmis ir šiaudų pasta

Binagoongan su krevetėmis ir šiaudų pasta

Binagoongan - tai filipinų virtuvės patiekalas, kurio pagrindas yra kiauliena ir krevetės, troškinti su šiaudų pasta. Šis patiekalas pasižymi intensyviu umami skoniu, todėl dažniausiai patiekiamas su baltaisiais ryžiais.

Įvertinkite receptą
🕒60 min
👥4 porcijos
📊vidutiniškas

Ingredientai

Kiauliena*
500g
Krevetės*
250g
Karčiai melionai*
120ml
Aliejus*
60ml
Česnakai*
½ galvos
Svogūnai*
1 vnt.
Pomidorai*
1 vnt.
Makaroani (šiaudeliai)*
120ml
Actas*
120ml
Vanduo*
480ml

* Pagrindiniai ingredientai

Patarimai

  • Jei norite daugiau skonio, galite pridėti šviežių čili pipirų.

Gaminimo instrukcijos

  1. 1

    Įkaitinkite aliejų keptuvėje ir apkepkite kiaulienos gabalėlius, kol jie paruduos.

  2. 2

    Keptuvėje su kiauliena sudėkite česnakus, svogūnus ir pomidorus. Troškinkite, kol daržovės suminkštės.

  3. 3

    Įdėkite krevetes ir sumaišykite su likusiais ingredientais. Troškinkite, kol krevetės bus paruoštos.

  4. 4

    Pridėkite šiaudų pastą, actą ir vandenį, ir virkite, kol kiauliena taps minkšta. Jei norite, galite sumažinti skysčio kiekį.

  5. 5

    Patiekite su baltaisiais ryžiais. Skanaus!

Šis receptas yra lietuviška originalaus Wikibooks turinio versija. Tekste atlikti vertimo ir redakciniai pakeitimai.

Recepto autorius: Cryptic ir bendraautoriai

Šaltinis: Wikibooks

Turinys licencijuotas pagal Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC BY-SA 4.0) licenciją. Naudojant šį turinį, būtina nurodyti autorių, pateikti nuorodą į licenciją ir laikytis jos reikalavimų.

Nuotrauka: Judgefloro (profilis)

Šaltinis: Wikimedia Commons

Licencija: CC0

Nuotraukos dydis ir formatas galėjo būti optimiztuotas.

Daugiau informacijos čia