
Filipiniška šokoladinė ryžių košė Champorado
Champorado – tai šokoladinė košė, labai mėgstama filipiniečių, ypač šaltu oru. Šis patiekalas puikiai sušildo ir suteikia energijos.
Ingredientai
* Pagrindiniai ingredientai
Patarimai
Champorado puikiai dera su sūdytomis žuvimis, jei norite kontrastingo skonio.
Patarimai
Champorado puikiai dera su sūdytomis žuvimis, jei norite kontrastingo skonio.
Gaminimo instrukcijos
- 1
Du kartus praplaukite ryžius po tekančiu vandeniu. Tai padės pašalinti perteklinį krakmolą.
- 2
Puode sumaišykite ryžius ir vandenį. Uždenkite ir virkite ant vidutinės ugnies, kol užvirs.
- 3
Atidenkite puodą ir įmaišykite cukrų bei kakavos miltelius. Gerai išmaišykite, kad neliktų gumulų.
- 4
Sumažinkite ugnį ir troškinkite košę, retkarčiais maišydami, kol ryžiai suminkštės ir košė taps tiršta.
- 5
Įmaišykite kondensuotą pieną ir patiekite karštą. Skanaus!
Šis receptas yra lietuviška originalaus Wikibooks turinio versija. Tekste atlikti vertimo ir redakciniai pakeitimai.
Recepto autorius: Jay Bolero ir bendraautoriai
Šaltinis: Wikibooks
Turinys licencijuotas pagal Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC BY-SA 4.0) licenciją. Naudojant šį turinį, būtina nurodyti autorių, pateikti nuorodą į licenciją ir laikytis jos reikalavimų.
Nuotrauka: Josh James from Imus, Philippines (profilis)
Šaltinis: Wikimedia Commons
Licencija: CC BY 2.0
Nuotraukos dydis ir formatas galėjo būti optimiztuotas.
Daugiau informacijos čia