
Itališki kanoliai pyragėliai su saldžiu kremu
Itališki kanoliai pyragėliai – tai saldūs desertai su traškiu tešlos apvalkalu ir kreminiu sūrio įdaru. Šis receptas padės jums pasigaminti puikius kanolius su rikotos, grietinėlės ir šokolado drožlių mišiniu.
Ingredientai
* Pagrindiniai ingredientai
Patarimai
Galite pakeisti šokolado drožles džiovintais vaisiais, kad suteiktumėte kitokį skonį.
Patarimai
Galite pakeisti šokolado drožles džiovintais vaisiais, kad suteiktumėte kitokį skonį.
Gaminimo instrukcijos
- 1
Jei gaminate kanolių apvalkalus patys, pasiruoškite juos iš anksto. Jei naudojate pirktinius, tiesiog paruoškite juos naudojimui pagal pateiktas instrukcijas ant pakuotės.
- 2
Sumaišykite rikotą su cukrumi, tada įmaišykite plaktą grietinėlę ir šokolado drožles. Mišinį gerai išmaišykite.
- 3
Įdėkite rikotos mišinį į konditerinį maišelį ir pripildykite kanolių apvalkalus. Tai padės išlaikyti švarą ir tikslumą.
- 4
Atvėsinkite kanolius šaldytuve bent 30 minučių prieš patiekdami, kad įdaras sustingtų ir skonis būtų optimalus.
Šis receptas yra lietuviška originalaus Wikibooks turinio versija. Tekste atlikti vertimo ir redakciniai pakeitimai.
Recepto autorius: 68.59.80.111 ir bendraautoriai
Šaltinis: Wikibooks
Turinys licencijuotas pagal Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC BY-SA 4.0) licenciją. Naudojant šį turinį, būtina nurodyti autorių, pateikti nuorodą į licenciją ir laikytis jos reikalavimų.
Nuotrauka: Stefano Mortellaro from Catania, Italy (profilis)
Šaltinis: Wikimedia Commons
Licencija: CC BY 2.0
Nuotraukos dydis ir formatas galėjo būti optimiztuotas.
Daugiau informacijos čia