
Jautienos troškinys su daržovėmis
Šis jautienos troškinys yra turtingas skoniais, su minkštais jautienos gabaliukais ir daržovėmis tirštame padaže. Puikiai tinka su šviežia duona ar bulvėmis.
Ingredientai
* Pagrindiniai ingredientai
Patarimai
Galima pridėti kitų daržovių, tokių kaip ropės ar petražolės šaknys.
Patarimai
Galima pridėti kitų daržovių, tokių kaip ropės ar petražolės šaknys.
Gaminimo instrukcijos
- 1
Supjaustykite jautieną gabaliukais apie 2,5 cm dydžio. Sudėkite į maišelį su miltais ir gerai pakratykite.
- 2
Įkaitinkite aliejų plačiame puode ir apkepkite jautieną keliais etapais, kol apskrus.
- 3
Sudėkite apkepintą jautieną, prieskonius, pomidorų sultis ir sultinį į puodą. Uždenkite ir troškinkite apie valandą.
- 4
Nulupkite morkas ir supjaustykite gabaliukais. Sudėkite į troškinį ir toliau virkite, kartais pamaišydami.
- 5
Supjaustykite likusias daržoves ir sudėkite į troškinį. Troškinkite, kol daržovės suminkštės.
- 6
Kai daržovės minkštos, išimkite lauro lapą ir patiekite troškinį.
Šis receptas yra lietuviška originalaus Wikibooks turinio versija. Tekste atlikti vertimo ir redakciniai pakeitimai.
Recepto autorius: AlbertCahalan ir bendraautoriai
Šaltinis: Wikibooks
Turinys licencijuotas pagal Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC BY-SA 4.0) licenciją. Naudojant šį turinį, būtina nurodyti autorių, pateikti nuorodą į licenciją ir laikytis jos reikalavimų.
Nuotrauka: AlbertCahalan (profilis)
Šaltinis: Wikimedia Commons
Licencija: Public domain
Nuotraukos dydis ir formatas galėjo būti optimiztuotas.
Daugiau informacijos čia