
Juoduogių avižiniai batoneliai be glitimo
Šie be glitimo, veganiški juoduogių avižiniai batoneliai puikiai tinka pusryčiams. Jie yra sveikas ir skanus pasirinkimas kiekvienai dienai.
Ingredientai
* Pagrindiniai ingredientai
Patarimai
Jei norite, galite pakeisti juoduoges kitomis mėgstamomis uogomis.
Batonėliai puikiai tinka kaip sveikas užkandis ar pusryčiai.
Patarimai
Jei norite, galite pakeisti juoduoges kitomis mėgstamomis uogomis.
Batonėliai puikiai tinka kaip sveikas užkandis ar pusryčiai.
Gaminimo instrukcijos
- 1
Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Išklokite kepimo formą pergamentiniu popieriumi.
- 2
Sumaišykite avižas, migdolų miltus ir druską dideliame dubenyje. Įpilkite ištirpintą kokosų aliejų, ruda cukrų, medų ir vanilės ekstraktą. Gerai išmaišykite.
- 3
Pusę mišinį supilkite į paruoštą kepimo formą ir tolygiai paskirstykite. Ant viršaus uždėkite juoduoges ir pabarstykite cukrumi. Uždenkite likusiu mišiniu ir švelniai prispauskite.
- 4
Kepkite orkaitėje apie 25 minutes, kol batonėliai taps auksinės spalvos. Išimkite iš orkaitės ir leiskite visiškai atvėsti prieš pjaustymą.
Šis receptas yra lietuviška originalaus Wikibooks turinio versija. Tekste atlikti vertimo ir redakciniai pakeitimai.
Recepto autorius: NMaia ir bendraautoriai
Šaltinis: Wikibooks
Turinys licencijuotas pagal Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC BY-SA 4.0) licenciją. Naudojant šį turinį, būtina nurodyti autorių, pateikti nuorodą į licenciją ir laikytis jos reikalavimų.
Nuotrauka: Simmer + Sauce (profilis)
Šaltinis: Wikimedia Commons
Licencija: CC BY 3.0
Nuotraukos dydis ir formatas galėjo būti optimiztuotas.
Daugiau informacijos čia