
Kalėdiniai cinamoniniai sausainiai
Šie Kalėdiniai cinamoniniai sausainiai – puikus šventinis skanėstas, lengvai pagaminamas ir puikiai tinka Kalėdų šventėms. Migdolų miltai, sviestas ir cinamonas sukuria nepakartojamą skonį, kuris džiugins visą šeimą.
Ingredientai
* Pagrindiniai ingredientai
Patarimai
Tešla gali būti laikoma šaldytuve iki 4 dienų.
Patarimai
Tešla gali būti laikoma šaldytuve iki 4 dienų.
Gaminimo instrukcijos
- 1
Sumaišykite visus ingredientus, kad susidarytų tešla. Tuomet padėkite ją į šaldytuvą vienai valandai.
- 2
Išimkite tešlą iš šaldytuvo ir kočėlu iškočiokite ploną sluoksnį. Išspauskite norimas formas su sausainių formelėmis.
- 3
Įkaitinkite orkaitę iki 200°C.
- 4
Kepkite sausainius apie 10 minučių, kol jie tampa auksinės spalvos. Leiskite atvėsti.
Šis receptas yra lietuviška originalaus Wikibooks turinio versija. Tekste atlikti vertimo ir redakciniai pakeitimai.
Recepto autorius: L293D ir bendraautoriai
Šaltinis: Wikibooks
Turinys licencijuotas pagal Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC BY-SA 4.0) licenciją. Naudojant šį turinį, būtina nurodyti autorių, pateikti nuorodą į licenciją ir laikytis jos reikalavimų.
Nuotrauka: L293D (profilis)
Šaltinis: Wikimedia Commons
Licencija: CC BY-SA 4.0
Nuotraukos dydis ir formatas galėjo būti optimiztuotas.
Daugiau informacijos čia