
Amerikietiškos Kapotos Salotos: Šviežumo ir Skonio Harmonija
Atraskite gaivų amerikietiškų kapotų salotų skonį! Spalvingas daržovių mišinys, aromatingas padažas ir puikiai subalansuotos proporcijos – tai puikus pasirinkimas vasaros vakarienei ar šalia mėsos patiekalų.
Ingredientai
* Pagrindiniai ingredientai
Patarimai
Skonio paslaptis – kruopštus ingredientų kapojimas. Naudokite tik šviežias daržoves – tai garantuos traškumą ir puikų skonį.
Patarimai
Skonio paslaptis – kruopštus ingredientų kapojimas. Naudokite tik šviežias daržoves – tai garantuos traškumą ir puikų skonį.
Gaminimo instrukcijos
- 1
Išimkite sėklas iš paprikų, nuplaukite visus daržoves ir žoleles, nusausinkite. Pasiruoškite didelę pjaustymo lentą ir tinkamą peilį ar 'mezzaluna' kapoklę.
- 2
Smulkiai supjaustykite svogūną ir aitriąją papriką. Likusius ingredientus pjaustykite maždaug 1 cm dydžio gabalėliais, kad būtų lengva juos sumaišyti.
- 3
Kapotų ingredientų centre padarykite vietos, sudėkite garstyčias, įpilkite acto ir alyvuogių aliejaus, maišykite. Paskaninkite druska ir pipirais pagal skonį.
- 4
Viską sumaišykite ir patiekite iš karto, kol salotos dar šviežios ir traškios. Apibarstykite smulkinta feta ir užšlakstykite pirmojo spaudimo alyvuogių aliejumi. Viskas! Puikus garnyras ar vegetariškas pagrindinis patiekalas.