Ragaujam.lt
Konjako sviestas, patiekiamas su Kalėdiniu pudingu

Konjako sviestas

Konjako sviestas yra klasikinis pasirinkimas šventiniams desertams, pvz., Kalėdiniam pudingui ar karštiems pyragėliams. Kreminis sviestas su cukrumi ir konjaku suteiks jūsų desertams nepakartojamą skonį.

Įvertinkite receptą
🕒10 min
👥8 porcijos
📊labai lengvas

Ingredientai

Sviestas*
75g
Cukrus*
75g
Konjakas*
2 šaukštai

* Pagrindiniai ingredientai

Patarimai

  • Konjako sviestas gali būti laikomas kelias savaites šaldytuve.

  • Jei norite, galite pridėti vanilės ekstrakto ar citrusinių vaisių žievelės.

Gaminimo instrukcijos

  1. 1

    Sumaišykite sviestą su cukrumi, kol mišinys taps lengvas ir purus. Tai pagrindas konjako sviestui.

  2. 2

    Pamažu įplakite konjaką į sviesto ir cukraus mišinį. Tai suteiks sviestui išskirtinį skonį.

  3. 3

    Atvėsinkite mišinį prieš patiekiant, kad skoniai susijungtų.

  4. 4

    Patiekite su Kalėdiniu pudingu ar karštais pyragėliais, kad užbaigtumėte šventinį patiekalą.

Šis receptas yra lietuviška originalaus Wikibooks turinio versija. Tekste atlikti vertimo ir redakciniai pakeitimai.

Recepto autorius: 72.189.206.212 ir bendraautoriai

Šaltinis: Wikibooks

Turinys licencijuotas pagal Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC BY-SA 4.0) licenciją. Naudojant šį turinį, būtina nurodyti autorių, pateikti nuorodą į licenciją ir laikytis jos reikalavimų.

Nuotrauka: Matt Biddulph (profilis)

Šaltinis: Wikimedia Commons

Licencija: CC BY-SA 2.0

Nuotraukos dydis ir formatas galėjo būti optimiztuotas.

Daugiau informacijos čia