
Meksikietiškas gvakamole padažas su traškučiais
Puikus užkandis vakarui. Jei norite švelnesnio skonio, nedėkite į gvakamolę čili pipirų.
Ingredientai
Traškučiams
Papuošimui
* Pagrindiniai ingredientai
* Traškučiams
Patarimai
Švelnesniam skoniui galite nededti čili pipirų. Gvakamole geriausia vartoti šviežiai pagamintą.
Patarimai
Švelnesniam skoniui galite nededti čili pipirų. Gvakamole geriausia vartoti šviežiai pagamintą.
Gaminimo instrukcijos
- 1
Avokadą perpjaukite per pusę, kaulus išimkite ir šaukštu išskobkite minkštimą.
- 2
Į virtuvinį kombainą sudėkite minkštimą su visais produktais, tik palikite grietinę ir raudonus pipirus. Išmaišykite iki vientisos masės. Sudėkite į dubenį ir atšaldykite šaldytuve.
- 3
Kepimo skardoje išbarstykite traškučius. Sutarkuotą sūrį sumaišykite su maltais čili, apibarstykite traškučius ir kepkite 1-2 min., kol sūris išlydys.
- 4
Avokado padažą išimkite iš šaldytuvo, uždėkite grietinės ir apibarstykite raudonais pipirais. Dubenėlį su padažu patiekite ant lėkštės kartu su petražolėmis apibarstytais traškučiais.