
Minkšti imbieriniai sausainiai
Minkšti imbieriniai sausainiai su švelniu prieskonių aromatu. Puikiai tinka desertui ar vaišėms.
Ingredientai
* Pagrindiniai ingredientai
Patarimai
Jei norite ryškesnio skonio, padidinkite imbiero kiekį.
Patarimai
Jei norite ryškesnio skonio, padidinkite imbiero kiekį.
Gaminimo instrukcijos
- 1
Įkaitinkite orkaitę iki 175°C.
- 2
Sviestą ir cukrų išplakite mikseriu, kol masė taps puri.
- 3
Įplakite kiaušinį ir įmaišykite melasą.
- 4
Kitame dubenyje sumaišykite miltus, sodą, prieskonius ir druską.
- 5
Sujunkite sausus ingredientus su sviesto mišiniu ir suformuokite tešlą.
- 6
Suformuokite mažus rutuliukus, apvoliokite cukruje ir dėkite ant kepimo popieriaus.
- 7
Kepkite apie 11 minučių, kol sausainiai suskeldės, bet vidus atrodys neiškepęs.
- 8
Išimkite iš orkaitės ir leiskite atvėsti iki kambario temperatūros.
Šis receptas yra lietuviška originalaus Wikibooks turinio versija. Tekste atlikti vertimo ir redakciniai pakeitimai.
Recepto autorius: 66.30.114.254 ir bendraautoriai
Šaltinis: Wikibooks
Turinys licencijuotas pagal Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC BY-SA 4.0) licenciją. Naudojant šį turinį, būtina nurodyti autorių, pateikti nuorodą į licenciją ir laikytis jos reikalavimų.
Nuotrauka: Alcinoe at English Wikibooks (profilis)
Šaltinis: Wikimedia Commons
Licencija: Public domain
Nuotraukos dydis ir formatas galėjo būti optimiztuotas.
Daugiau informacijos čia