
omletas
Omletas yra populiarus pusryčių patiekalas, gaminamas iš kiaušinių ir įdaro pagal jūsų skonį. Šis receptas leidžia pasigaminti omletą greitai ir lengvai, o įdarą galite pasirinkti iš įvairiausių ingredientų.
Ingredientai
* Pagrindiniai ingredientai
Patarimai
Galite naudoti 3 kiaušinius vietoj 2 kiaušinių ir 2 baltymų.
Omletą galite kepti svieste, kad būtų dar skanesnis.
Įdarą galima pasirinkti pagal norą ir sezoną.
Patarimai
Galite naudoti 3 kiaušinius vietoj 2 kiaušinių ir 2 baltymų.
Omletą galite kepti svieste, kad būtų dar skanesnis.
Įdarą galima pasirinkti pagal norą ir sezoną.
Gaminimo instrukcijos
- 1
Supjaustykite įdarui skirtus ingredientus. Kiaušinius gerai išplakite, galite pridėti šiek tiek pieno, kad būtų plonesni.
- 2
Supilkite kiaušinius į kambario temperatūros keptuvę. Kaitinkite, nuolat maišydami, kol pradės formuotis kietas kiaušinis.
- 3
Kai kiaušiniai pasidaro pakankamai tvirti, apverskite juos. Ant viršaus uždėkite įdarą ir užlenkite kiaušinį.
- 4
Kai omletas iškepa, uždenkite įdarą ir patiekite šiltą.
Šis receptas yra lietuviška originalaus Wikibooks turinio versija. Tekste atlikti vertimo ir redakciniai pakeitimai.
Recepto autorius: AlbertCahalan ir bendraautoriai
Šaltinis: Wikibooks
Turinys licencijuotas pagal Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC BY-SA 4.0) licenciją. Naudojant šį turinį, būtina nurodyti autorių, pateikti nuorodą į licenciją ir laikytis jos reikalavimų.
Nuotrauka: Stripey the crab (profilis)
Šaltinis: Wikimedia Commons
Licencija: CC BY-SA 3.0
Nuotraukos dydis ir formatas galėjo būti optimiztuotas.
Daugiau informacijos čia