
Paprikų čili su malta mėsa
Paprikų čili su malta jautiena, svogūnais ir paprikomis. Patiekiamas su baltaisiais ryžiais ir pasirinktinai pabarstytas tarkuotu čederio sūriu.
Ingredientai
Dekoracijai
* Pagrindiniai ingredientai
* Dekoracijai
Gaminimo instrukcijos
- 1
Dideliame puode sudėkite maltą jautieną. Kepkite ant vidutinės ugnies, maišydami, kol mėsa taps ruda. Jei reikia, nupilkite riebalus.
- 2
Į puodą įdėkite paprikas ir svogūnus. Kepkite, kol svogūnai taps permatomi. Jei reikia, nupilkite riebalus.
- 3
Įpilkite trintus pomidorus ir troškinkite valandą, retkarčiais pamaišydami.
- 4
Įdėkite pupeles ir troškinkite dar 10 minučių. Pridėkite čili miltelius ir česnako druską pagal skonį.
- 5
Patiekite čili ant baltųjų ryžių. Pagal pageidavimą pabarstykite tarkuotu čederio sūriu.
Šis receptas yra lietuviška originalaus Wikibooks turinio versija. Tekste atlikti vertimo ir redakciniai pakeitimai.
Recepto autorius: Raul654 ir bendraautoriai
Šaltinis: Wikibooks
Turinys licencijuotas pagal Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC BY-SA 4.0) licenciją. Naudojant šį turinį, būtina nurodyti autorių, pateikti nuorodą į licenciją ir laikytis jos reikalavimų.
Nuotrauka: Mark Pellegrini (profilis)
Šaltinis: Wikimedia Commons
Licencija: CC BY-SA 3.0
Nuotraukos dydis ir formatas galėjo būti optimiztuotas.
Daugiau informacijos čia