Ragaujam.lt
Prancūziški makaronsai su spalvingu įdaru - migdoliniai morengai

Prancūziški makaronsai

Prancūziški makaronsai – tai gardūs migdolų morengų sausainiai su saldžiu įdaru. Jie yra populiarūs dėl savo išskirtinio skonio ir elegantiškos išvaizdos.

Įvertinkite receptą
🕒45 min
👥20 porcijos
📊vidutiniškas

Ingredientai

Cukraus pudra*
125g
Migdolų miltai*
125g
Baltasis cukrus*
125g
Kiaušinių baltymai*
90g (3 vnt.)
Maistinis dažiklis
pagal skonį
Įdaras
pagal skonį

* Pagrindiniai ingredientai

Patarimai

  • Populiarūs įdarai yra uogienė, sviestinis kremas ir ganache.

  • Svarbu, kad tešla būtų tinkamos konsistencijos – nei per tiršta, nei per skysta.

Gaminimo instrukcijos

  1. 1

    Sumaišykite cukraus pudrą ir migdolų miltus. Įsitikinkite, kad nėra gumulų.

  2. 2

    Plakite kiaušinių baltymus, po truputį įberkite baltąjį cukrų, kol mišinys taps standus.

  3. 3

    Švelniai įmaišykite migdolų mišinį į baltymus, kad gautumėte vientisą tešlą. Įdėkite maistinio dažiklio pagal norimą spalvą.

  4. 4

    Supilkite tešlą į konditerinį maišelį ir formuokite nedidelius apskritimus ant kepimo popieriaus.

  5. 5

    Kepkite 150°C temperatūroje apie 15 minučių, kol makaronsai taps traškūs.

  6. 6

    Atvėsinkite ir sudėkite pasirinktinį įdarą tarp dviejų makaronsų puselių.

Šis receptas yra lietuviška originalaus Wikibooks turinio versija. Tekste atlikti vertimo ir redakciniai pakeitimai.

Recepto autorius: KamillaŚ ir bendraautoriai

Šaltinis: Wikibooks

Turinys licencijuotas pagal Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC BY-SA 4.0) licenciją. Naudojant šį turinį, būtina nurodyti autorių, pateikti nuorodą į licenciją ir laikytis jos reikalavimų.

Nuotrauka: Rebecca Krebs (profilis)

Šaltinis: Wikimedia Commons

Licencija: CC BY 2.0

Nuotraukos dydis ir formatas galėjo būti optimiztuotas.

Daugiau informacijos čia