Ragaujam.lt
Skrebučiai su ožkos pieno sūrio aptepu

Skrebučiai su ožkos pieno sūrio aptepu

Lengvai pagaminami skrebučiai su ožkos pieno sūrio aptepu – puikus užkandis jūsų šeimai ar draugams. Gardus ir aromatingas patiekalas, kurį galite paruošti iš anksto ir patiekti bet kokiai progai.

Įvertinkite receptą
🕒25 min
👥4 porcijos
📊lengvas

Ingredientai

Konservuotų juodųjų alyvų, be kauliukų*
400 g
Džiovintų pomidorų aliejuje*
50 g
Kaparėliai*
4 šaukštai
Žaliųjų pipirų*
1 šaukštas
Česnako skiltelių,*
2 vnt.
Šviežio baziliko*
3 šaukštai
Alyvų aliejaus*
3-4 šaukštai
Druskos ir maltų juodųjų pipirų*
pagal skonį

Skrebučiams

Ciabatos ar traškios duonos riekelės*
12 vnt.
Alyvų aliejaus*
pagal poreikį
Česnako skiltelės*
2 vnt
Minkšto ožkos pieno sūrio*
150 g
Prieskoninių žolelių papuošti
pagal skonį

* Pagrindiniai ingredientai
* Skrebučiams

Patarimai

  • Gamindami šį užkandį vasarą, galite apkepti skrebučius ant atviros ugnies, kad gardžiai kvepėtų dūmais.

Gaminimo instrukcijos

  1. 1

    Sumaišykite visus aptepo produktus ir įberkite druskos bei pipirų. Jei įmanoma, palikite marinuotis per naktį.

  2. 2

    Apskrudinkite duoną ant grotelių iš abiejų pusių, kol pagels. Vieną pusę patepkite aliejumi ir įtrinkite česnaku.

  3. 3

    Užtepkite skrebučius sūriu, palyginkite viršų šakute ir uždėkite po šaukštą kaparių aptepo. Papuoškite žalumynais.