
Skrebučiai su ožkos pieno sūrio aptepu
Lengvai pagaminami skrebučiai su ožkos pieno sūrio aptepu – puikus užkandis jūsų šeimai ar draugams. Gardus ir aromatingas patiekalas, kurį galite paruošti iš anksto ir patiekti bet kokiai progai.
Ingredientai
Skrebučiams
* Pagrindiniai ingredientai
* Skrebučiams
Patarimai
Gamindami šį užkandį vasarą, galite apkepti skrebučius ant atviros ugnies, kad gardžiai kvepėtų dūmais.
Patarimai
Gamindami šį užkandį vasarą, galite apkepti skrebučius ant atviros ugnies, kad gardžiai kvepėtų dūmais.
Gaminimo instrukcijos
- 1
Sumaišykite visus aptepo produktus ir įberkite druskos bei pipirų. Jei įmanoma, palikite marinuotis per naktį.
- 2
Apskrudinkite duoną ant grotelių iš abiejų pusių, kol pagels. Vieną pusę patepkite aliejumi ir įtrinkite česnaku.
- 3
Užtepkite skrebučius sūriu, palyginkite viršų šakute ir uždėkite po šaukštą kaparių aptepo. Papuoškite žalumynais.