Ragaujam.lt
Šokoladinės bandelės su šokolado gabalėliais, paruoštos valgymui

Šokoladinės bandelės su šokolado gabalėliais

Šios šokoladinės bandelės yra tikras desertas, tačiau nėra perdaug saldžios. Jos kilę iš tradicinio sausainių recepto ir puikiai tinka desertui ar užkandžiams.

Įvertinkite receptą
🕒35 min
👥10 porcijos
📊lengvas

Ingredientai

Viso grūdo kvietiniai miltai*
240g
Balti kvietiniai miltai*
250g
Druska*
1 arb. šaukštelis
Kepimo milteliai*
3 arb. šaukšteliai
Pienas arba sojų pienas*
360ml
Augalinis aliejus*
120ml
Šokolado gabalėliai*
pagal skonį

* Pagrindiniai ingredientai

Patarimai

  • Galite naudoti tik baltus miltus, bet gali reikėti mažiau pieno.

Gaminimo instrukcijos

  1. 1

    Įkaitinkite orkaitę iki 210°C.

  2. 2

    Sumaišykite sausus ingredientus atskirai, tada į juos įpilkite skystus ingredientus ir gerai išmaišykite.

  3. 3

    Išverskite tešlą ant miltais pabarstytos drobės ir šiek tiek minkykite. Formuokite tešlą į ritinį ir supjaustykite į 8–12 dalių.

  4. 4

    Paskirstykite gabalėlius, pabarstykite šokolado gabalėliais ir susukite, kad šokoladas būtų viduje.

  5. 5

    Padėkite bandeles ant riebalais pateptos kepimo skardos ir kepkite 13–15 minučių.

  6. 6

    Patiekite dar šiltas ir mėgaukitės.

Šis receptas yra lietuviška originalaus Wikibooks turinio versija. Tekste atlikti vertimo ir redakciniai pakeitimai.

Recepto autorius: Naib~enwikibooks ir bendraautoriai

Šaltinis: Wikibooks

Turinys licencijuotas pagal Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC BY-SA 4.0) licenciją. Naudojant šį turinį, būtina nurodyti autorių, pateikti nuorodą į licenciją ir laikytis jos reikalavimų.

Nuotraukos autorius

Šaltinis: Wikimedia Commons

Licencija: CC BY-SA 2.5

Nuotraukos dydis ir formatas galėjo būti optimiztuotas.

Daugiau informacijos čia