
Šokoladinės bandelės su šokolado gabalėliais
Šios šokoladinės bandelės yra tikras desertas, tačiau nėra perdaug saldžios. Jos kilę iš tradicinio sausainių recepto ir puikiai tinka desertui ar užkandžiams.
Ingredientai
* Pagrindiniai ingredientai
Patarimai
Galite naudoti tik baltus miltus, bet gali reikėti mažiau pieno.
Patarimai
Galite naudoti tik baltus miltus, bet gali reikėti mažiau pieno.
Gaminimo instrukcijos
- 1
Įkaitinkite orkaitę iki 210°C.
- 2
Sumaišykite sausus ingredientus atskirai, tada į juos įpilkite skystus ingredientus ir gerai išmaišykite.
- 3
Išverskite tešlą ant miltais pabarstytos drobės ir šiek tiek minkykite. Formuokite tešlą į ritinį ir supjaustykite į 8–12 dalių.
- 4
Paskirstykite gabalėlius, pabarstykite šokolado gabalėliais ir susukite, kad šokoladas būtų viduje.
- 5
Padėkite bandeles ant riebalais pateptos kepimo skardos ir kepkite 13–15 minučių.
- 6
Patiekite dar šiltas ir mėgaukitės.
Šis receptas yra lietuviška originalaus Wikibooks turinio versija. Tekste atlikti vertimo ir redakciniai pakeitimai.
Recepto autorius: Naib~enwikibooks ir bendraautoriai
Šaltinis: Wikibooks
Turinys licencijuotas pagal Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC BY-SA 4.0) licenciją. Naudojant šį turinį, būtina nurodyti autorių, pateikti nuorodą į licenciją ir laikytis jos reikalavimų.
Šaltinis: Wikimedia Commons
Licencija: CC BY-SA 2.5
Nuotraukos dydis ir formatas galėjo būti optimiztuotas.
Daugiau informacijos čia