
Šokoladiniai sausainiai su gabaliukais
Šie šokoladiniai sausainiai su gabaliukais yra tobulinti daugiau nei 20 metų. Jie puikiai tinka šeimos šventėms ar tiesiog prie kavos puodelio. Mėgaukitės jų gardžiu skoniu!
Ingredientai
* Pagrindiniai ingredientai
Patarimai
Jei norite, kad sausainiai būtų minkštesni, trumpinkite kepimo laiką.
Patarimai
Jei norite, kad sausainiai būtų minkštesni, trumpinkite kepimo laiką.
Gaminimo instrukcijos
- 1
Sviestą ir cukrų sumaišykite dubenyje, kol masė taps vienalytė.
- 2
Įdėkite kiaušinį ir vanilę bei gerai išmaišykite.
- 3
Sumaišykite miltus, druską ir kepimo sodą. Šią sausą masę įmaišykite į šlapią masę.
- 4
Įmaišykite šokolado gabaliukus.
- 5
Šaukštu dėkite tešlos ant kepimo popieriumi padengtos skardos. Kepkite 180°C temperatūroje, kol sausainiai taps auksinės spalvos.
- 6
Leiskite sausainiams šiek tiek atvėsti, tada perkelkite juos nuo skardos. Visiškai atvėsinkite.
Šis receptas yra lietuviška originalaus Wikibooks turinio versija. Tekste atlikti vertimo ir redakciniai pakeitimai.
Recepto autorius: Paulpatience ir bendraautoriai
Šaltinis: Wikibooks
Turinys licencijuotas pagal Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC BY-SA 4.0) licenciją. Naudojant šį turinį, būtina nurodyti autorių, pateikti nuorodą į licenciją ir laikytis jos reikalavimų.
Nuotrauka: Paulpatience (profilis)
Šaltinis: Wikimedia Commons
Licencija: CC0
Nuotraukos dydis ir formatas galėjo būti optimiztuotas.
Daugiau informacijos čia