
Šokoladiniai šokolado dalelių keksiukai
Saldūs ir skanūs šokoladiniai keksiukai, puikiai tinkantys pusryčiams ar užkandžiui. Šis receptas leidžia pasimėgauti šokolado skoniais kiekviename kąsnyje, o šokolado dalelės suteikia papildomos tekstūros ir skonio.
Ingredientai
* Pagrindiniai ingredientai
Patarimai
Papildomai galite pridėti baltos šokolado drožlių ant viršaus.
Patarimai
Papildomai galite pridėti baltos šokolado drožlių ant viršaus.
Gaminimo instrukcijos
- 1
Sumaišykite miltus, šokolado gabalėlius, cukrų, kakavą, druską ir kepimo miltelius dubenyje. Padarykite duobutę centre.
- 2
Atskirai plakite kiaušinį, pridėkite pieną, aliejų ir vanilę. Supilkite į sausų ingredientų duobutę ir maišykite, kol tešla taps vientisa.
- 3
Kepimo formeles ištepkite aliejumi arba naudokite popierines formeles. Užpildykite keksiukų formeles maždaug iki ¾ jų tūrio.
- 4
Kepkite 205°C temperatūroje apie 20 minučių arba kol keksiukai taps purūs ir įsmeigtas pagaliukas išeis švarus.
Šis receptas yra lietuviška originalaus Wikibooks turinio versija. Tekste atlikti vertimo ir redakciniai pakeitimai.
Recepto autorius: Morgan695~enwikibooks ir bendraautoriai
Šaltinis: Wikibooks
Turinys licencijuotas pagal Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC BY-SA 4.0) licenciją. Naudojant šį turinį, būtina nurodyti autorių, pateikti nuorodą į licenciją ir laikytis jos reikalavimų.
Nuotrauka: Morgan695~commonswiki (profilis)
Šaltinis: Wikimedia Commons
Licencija: CC BY-SA 3.0
Nuotraukos dydis ir formatas galėjo būti optimiztuotas.
Daugiau informacijos čia