
Šokoladinis kremas su vaniliniu pudingo drumžlių desertu
Nanaimo barai – tai sluoksniuotas šokolado ir pudingo desertas, pavadintas pagal Nanaimo miestą Kanadoje. Šis receptas sukurtas Joyce Hardcastle 1986 m. ir yra neatsiejamas Kanados virtuvės dalis. Skanaus!
Ingredientai
* Pagrindiniai ingredientai
Patarimai
Galite naudoti skirtingus riešutus arba pridėti skonio į pudingo sluoksnį.
Patarimai
Galite naudoti skirtingus riešutus arba pridėti skonio į pudingo sluoksnį.
Gaminimo instrukcijos
- 1
Ištirpinkite sviestą, cukrų ir kakavą dvigubame katile. Įdėkite kiaušinį ir maišykite, kol sustorės. Nukelkite nuo ugnies, įmaišykite duonos trupinius, kokosą ir migdolus. Suspauskite į 20x20 cm formą.
- 2
Sumaišykite sviestą, kremą, pudingo miltelius ir cukraus pudrą. Gerai išplakite iki lengvumo. Užtepkite ant pagrindo.
- 3
Ištirpinkite šokoladą ir sviestą ant žemos ugnies. Atvėsinkite, bet dar skystą užpilkite ant kremo sluoksnio ir atvėsinkite šaldytuve.
- 4
Kai sutvirtės, supjaustykite kvadratėliais ir patiekite. Mėgaukitės!
Šis receptas yra lietuviška originalaus Wikibooks turinio versija. Tekste atlikti vertimo ir redakciniai pakeitimai.
Recepto autorius: SteinAlive ir bendraautoriai
Šaltinis: Wikibooks
Turinys licencijuotas pagal Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC BY-SA 4.0) licenciją. Naudojant šį turinį, būtina nurodyti autorių, pateikti nuorodą į licenciją ir laikytis jos reikalavimų.
Nuotrauka: Stephanie Spencer (profilis)
Šaltinis: Wikimedia Commons
Licencija: CC BY 2.5
Nuotraukos dydis ir formatas galėjo būti optimiztuotas.
Daugiau informacijos čia