Ragaujam.lt
Virti saldžiosios bulvės, patiekiamos su pipirų padažu

Virti saldžiosios bulvės

Virti saldžiosios bulvės yra populiarus Nigerijos patiekalas, kuriam būdingas skanus skonis ir įvairūs maistiniai elementai. Šis paprastas receptas padės jums paruošti šį patiekalą vos per kelias minutes.

Įvertinkite receptą
🕒30 min
👥4 porcijos
📊labai lengvas

Ingredientai

Saldžiosios bulvės*
1 kg
Vanduo*
1.5 l
Druska
Žiupsnelis

Garnyrui

Pipirų padažas
Pagal skonį

* Pagrindiniai ingredientai
* Garnyrui

Patarimai

  • Galite naudoti įvairius padažus pagal savo skonį.

Gaminimo instrukcijos

  1. 1

    .Supjaustykite saldžias bulves dydžio panašaus, kaip nuotraukoje. Į puodą sudėkite saldžiųjų bulvių gabaliukus. Užpildykite vandeniu, pridėkite žiupsnelį druskos.

  2. 2

    Užvirinkite vandenį, tada sumažinkite ugnį ir virkite, kol bulvės suminkštės.

  3. 3

    Nupilkite vandenį, nulupkite bulvių odelę. Patiekite su pasirinktu pipirų padažu.

Šis receptas yra lietuviška originalaus Wikibooks turinio versija. Tekste atlikti vertimo ir redakciniai pakeitimai.

Recepto autorius: Taoheedah ir bendraautoriai

Šaltinis: Wikibooks

Turinys licencijuotas pagal Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC BY-SA 4.0) licenciją. Naudojant šį turinį, būtina nurodyti autorių, pateikti nuorodą į licenciją ir laikytis jos reikalavimų.

Nuotrauka: Dtarazona (profilis)

Šaltinis: Wikimedia Commons

Licencija: CC BY-SA 3.0

Nuotraukos dydis ir formatas galėjo būti optimiztuotas.

Daugiau informacijos čia