
Vištiena pagal peru receptą - Ají de Gallina
Ají de Gallina yra tradicinis Peru patiekalas, kuriame vištiena derinama su aštriais geltonaisiais pipirais, parmezano sūriu ir garintu pienu. Šis patiekalas yra ne tik skanus, bet ir maistingas.
Ingredientai
* Pagrindiniai ingredientai
Patarimai
Jei nėra geltonųjų pipirų, galite naudoti kitus aštrius pipirus.
Patarimai
Jei nėra geltonųjų pipirų, galite naudoti kitus aštrius pipirus.
Gaminimo instrukcijos
- 1
Pirmiausia išvirkite vištieną dideliame puode su vandeniu ir sultinio kubeliu. Kai vištiena išvirs, ją išimkite ir smulkiai supjaustykite.
- 2
Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, sudėkite svogūnus ir česnakus, kepkite iki auksinės spalvos. Tada pridėkite geltonuosius pipirus ir toliau kepkite dar kelias minutes.
- 3
Į keptuvę sudėkite vištieną, duoną ir sudrėkintus pekano riešutus, parmezano sūrį ir garintą pieną. Maišykite, kol mišinys taps tirštas ir kreminis.
- 4
Paruoštą padažą užpilkite ant virtų ryžių, patiekite su kietai virtais kiaušiniais (supjaustykite į 4 dalis išilgai) ir alyvuogėmis. Skanaus!
Šis receptas yra lietuviška originalaus Wikibooks turinio versija. Tekste atlikti vertimo ir redakciniai pakeitimai.
Recepto autorius: Moby-Dick4000 ir bendraautoriai
Šaltinis: Wikibooks
Turinys licencijuotas pagal Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC BY-SA 4.0) licenciją. Naudojant šį turinį, būtina nurodyti autorių, pateikti nuorodą į licenciją ir laikytis jos reikalavimų.
Nuotrauka: Dtarazona (profilis)
Šaltinis: Wikimedia Commons
Licencija: Public domain
Nuotraukos dydis ir formatas galėjo būti optimiztuotas.
Daugiau informacijos čia