
Vištienos Tikka Masala su prieskoniais
Vištienos Tikka Masala yra skanus patiekalas iš Indijos, gaminamas marinuojant vištieną jogurte ir prieskoniuose, o tada kepant orkaitėje arba ant grilio. Patiekalas puikiai dera su ryžiais ar naan duona.
Ingredientai
* Pagrindiniai ingredientai
Patarimai
Garstyčių aliejų galima pakeisti alyvuogių aliejumi.
Vištiena gali būti marinuojama iki 48 valandų, kad įgautų intensyvesnį skonį.
Vištieną galima pakeisti aviena ar jautiena.
Patarimai
Garstyčių aliejų galima pakeisti alyvuogių aliejumi.
Vištiena gali būti marinuojama iki 48 valandų, kad įgautų intensyvesnį skonį.
Vištieną galima pakeisti aviena ar jautiena.
Gaminimo instrukcijos
- 1
Marinarui sumaišykite jogurtą, pieną, pomidorų pastą, citrinos sultis ir prieskonius. Pridėkite česnaką ir kalendrą.
- 2
Įdėkite vištieną į marinatą, gerai išmaišykite ir palikite marinuotis šaldytuve.
- 3
Vištieną kepkite ant grilio arba orkaitėje, kol ji bus visiškai iškepusi.
- 4
Patiekite su ryžiais ar Naan duona.
Šis receptas yra lietuviška originalaus Wikibooks turinio versija. Tekste atlikti vertimo ir redakciniai pakeitimai.
Recepto autorius: David Johnson ir bendraautoriai
Šaltinis: Wikibooks
Turinys licencijuotas pagal Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC BY-SA 4.0) licenciją. Naudojant šį turinį, būtina nurodyti autorių, pateikti nuorodą į licenciją ir laikytis jos reikalavimų.
Nuotrauka: Shubhamcr7 (profilis)
Šaltinis: Wikimedia Commons
Licencija: CC BY-SA 4.0
Nuotraukos dydis ir formatas galėjo būti optimiztuotas.
Daugiau informacijos čia