
Žiedinių kopūstų sūris
Žiedinių kopūstų sūris - tai gardus ir sūrus patiekalas, puikiai tinkantis kaip garnyras prie kepsnio ar kitų patiekalų. Šis receptas yra lengvas ir greitai paruošiamas, o sūrėlis sukuria ypatingą skonį.
Ingredientai
* Pagrindiniai ingredientai
Patarimai
Galite pridėti daugiau sūrio, kad patiekalas būtų dar sūresnis ir sotesnis.
Patarimai
Galite pridėti daugiau sūrio, kad patiekalas būtų dar sūresnis ir sotesnis.
Gaminimo instrukcijos
- 1
Supjaustykite žiedinius kopūstus į mažas dalis ir pamerkite į sūdytą vandenį valandai.
- 2
Nusausinkite žiedinius kopūstus ir dėkite į verdantį pasūdytą vandenį. Virkite, kol suminkštės, bet dar išliks šiek tiek traškūs.
- 3
Įkaitinkite orkaitę iki 200°C.
- 4
Išvirtus žiedinius kopūstus sudėkite į indą. Sumaišykite baltąjį padažą su 2/3 parmezano ir užpilkite ant kopūstų. Pabarstykite džiūvėsiais ir likusiu parmezanu.
- 5
Dėkite į orkaitę ir kepkite apie 20 minučių arba kol gražiai apskrus.
- 6
Patiekite iš karto, kol dar karšta.
Šis receptas yra lietuviška originalaus Wikibooks turinio versija. Tekste atlikti vertimo ir redakciniai pakeitimai.
Recepto autorius: Jamzze ir bendraautoriai
Šaltinis: Wikibooks
Turinys licencijuotas pagal Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC BY-SA 4.0) licenciją. Naudojant šį turinį, būtina nurodyti autorių, pateikti nuorodą į licenciją ir laikytis jos reikalavimų.
Nuotrauka: AnemoneProjectors - Peter O'Connor (talk; Flickr) (profilis)
Šaltinis: Wikimedia Commons
Licencija: CC BY-SA 2.0
Nuotraukos dydis ir formatas galėjo būti optimiztuotas.
Daugiau informacijos čia