
Adobo vištiena Filipinietiškai
Adobo vištiena yra vienas iš tradicinių Filipinų patiekalų. Unikali acto ir sojų padažo kombinacija suteikia jam išskirtinį skonių derinį. Šis receptas puikiai tinka tiems, kurie nori išbandyti autentišką filipinų virtuvės skonį.
Ingredientai
* Pagrindiniai ingredientai
Patarimai
Norėdami išskirtinio skonio, naudokite kokosų actą vietoj įprasto.
Patarimai
Norėdami išskirtinio skonio, naudokite kokosų actą vietoj įprasto.
Gaminimo instrukcijos
- 1
Supjaustykite vištieną vidutinio dydžio gabaliukais.
- 2
Sumaišykite vištienos gabaliukus su actu, sojų padažu, česnakais, lauro lapais ir juodaisiais pipirais. Įdėkite į šaldytuvą marinuotis 30 minučių.
- 3
Išimkite vištieną iš marinato ir apkepkite keptuvėje ant vidutinės ugnies, kol vištiena bus auksinės spalvos.
- 4
Į keptuvę įpilkite likusį marinatą, sumažinkite ugnį ir troškinkite vištieną 20-25 minutes, kol ji taps minkšta ir skysčiai sumažės.
Šis receptas yra lietuviška originalaus Wikibooks turinio versija. Tekste atlikti vertimo ir redakciniai pakeitimai.
Recepto autorius: 198.232.60.10 ir bendraautoriai
Šaltinis: Wikibooks
Turinys licencijuotas pagal Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC BY-SA 4.0) licenciją. Naudojant šį turinį, būtina nurodyti autorių, pateikti nuorodą į licenciją ir laikytis jos reikalavimų.
Nuotrauka: Witchy2006 at English Wikipedia (profilis)
Šaltinis: Wikimedia Commons
Licencija: Public domain
Nuotraukos dydis ir formatas galėjo būti optimiztuotas.
Daugiau informacijos čia